sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Hello Korjaamo!

Vanhat raitsikkahallit Töölössä on kunnostettu kulttuuritiloiksi (tämä jo ties kuinka kauan sitten) ja siellä on Sami Hedbergin firman tuottama stand up -klubi Komedia Korjaamo, jossa sain ilon käydä keikalla lauantaina. Paikka on hauska, siellä on baaritilassa vanhoja raitsikoita ihaitavina. Ja minä.


Huomaa maha. Salille ...

Ilta oli mahtava, fiilis todella hyvä. Yleisöä tuli paikalle noin 60 henkeä. Juuri sopivasti.
Flunssakauden vaivatessa Anders Helenius joutui perumaan keikkansa. Hänet korvasi Jussi Simola, joka taas joutui kiirehtimään Pasilaan kymmeneksi seuraavalle keikalle. Tommi Mujunen taas tuli suoraan Apollosta keikalta Korjaamolle, joten aikamoinen soppa oli keitetty. Toimin illan MC:nä, mikä sopi minulle vallan mainiosti. Näin Mujusella ei ollut kiirettä saapua paikalle, Simola pääsi ajoissa lähtemään ja kaikki olivat tyytyväisiä. 
Harvoin on ollut niin hyvä tunnelma, kuin tällä klubilla tällä kertaa. Nämähän ovat subjektiivisia näkemyksiä, mutta hyvästä fiiliksestä mainitsivat myös muut, joten ei se tainnut olla pelkkää kuvitelmaa. Ja yleisöstä aistii, kun kaikilla on kivaa, iloinen ja vastaanottavainen olo.
Tjah, kevätkauden yksi parhaista elämyksistä koettu. The way to go!