lauantai 23. maaliskuuta 2013

Idässä tsempattiin

Se oli semmonen säätö sillä kertaa. Idän Pisteessä taisteltiin. Paikkahan on periaatteessa mainio stand upin kannalta, erillinen sopivan kokoinen klubi-tyyppinen intiimi sali, johon mahtuu 40-50 ihmistä. Nyt oli paikalla ikävä kyllä noin kolmannes siitä.
Äänilaitteet oli ok, paitsi että taas sain todeta, että langaton mikki on käytännössä surkeus. Arvioin, että 70% tapauksista niiden kanssa tuottaa vaikeuksia. Ne kun tuppaa olemaan pili/pali -laatua, ellei sitten ole huippulaatua. Yleensä perusbaareissa on tuota ensimmäistä sorttia. Jossain kunnon konressi-saleissa yms. ammattilaispaikoissahan ne tietenkin toimii, Pasilassa Club Act Onessa jne., koska ovat kertaluokkaa paremmat eli kalliimmat. No nyt tilanne meni siihen, että lennosta vaihdettiin langalliseen mikkiin. Onneksi sellaisetkin apparaatit oli siellä tarjolla, muuten koko ilta olisi mennyt pilalle: Naapurihuoneesta tuli karaoke iloisesti läpi kesken mc:n alkuvedon! Oltaisiin voitu hyvin elää ilman sitä aikuista naista, vai mitä lie siellä hoilattiin. Lisäksi useimmiten langattomien laitteiden äänenlaatu on huono, säätäminen ei auta, jos puhtia puuttuu. Vaihto langalliseen paransi kummasti myös äänensävyä.
Antto Terras veti mc:nä homman tiukasti himaan horjahtelematta moisista vastoinkäymisistä. Ilta vietiin kunnialla läpi ja Itä-Helsingin yleisö sai nauttia komiikasta. Yleisö selvästi viihtyi ja nautti.
Toivotaan klubille jatkossa menestystä, puitteet antaa siihen hyvät lähtökohdat. Lisää vain yleisö.